Μπερδεύτηκαν στην Μαρσέιγ – Δεν ήξεραν οι παίκτες με ποιο αποτέλεσμα περνούσαν στην επόμενη φάση

Το φινάλε στον 4ο όμιλο του Champions League ήταν συναρπαστικό, καθώς οι θέσεις της πρόκρισης και του… υποβιβασμού στο Europa League κρίθηκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Αυτή που την πάτησε ήταν η Μαρσέιγ του Ιγκόρ Τούντορ, η οποία έμεινε εκτός Ευρώπης, χάνοντας στο 90+5′ τον βαθμό που θα την έστελνε στο Europa League. Κάτι που όπως δήλωσαν οι παίκτες δε γνώριζαν κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Στη μεικτή ζώνη μετά το τέλος του αγώνα, ο στόπερ και σκόρερ των Μαρσεγιέζων, Σανσέλ Μπεμπά, τόνισε πως κανείς από τον πάγκο δεν τους ενημέρωσε για το ό,τι χρειάζονταν μόνο την ισοπαλία ώστε να συνεχίσουν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Αποτέλεσμα ήταν οι παίκτες των γηπεδούχων να συνεχίσουν με όλες τις δυνάμεις τους για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, ανεβάζοντας τις γραμμές τους στη σέντρα και δίνοντας την ευκαιρία στην Τότεναμ να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση, όπως και συνέβη στο 90+5′ με τους Κέιν-Χόιμπιεργκ.

«Εμείς στο χορτάρι δεν το ξέραμε, αλλά στον πάγκο το ήξεραν. Δεν υπήρχε η παραμικρή επικοινωνία. Είμαστε θυμωμένοι γι’ αυτό που συνέβη στο τέλος, αλλά δεν γνωρίζαμε. Είναι δικό μας λάθος», δήλωσε ο Μπεμπά, ενώ εμμέσως πλην σαφώς το παραδέχθηκε και ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Τούντορ:

«Υπήρξε σύγχυση στα τελευταία λεπτά, πολλή φασαρία. Δεν θέλαμε να μιλήσουμε για αποτελέσματα. Θέλαμε να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να μη σκεφτόμαστε τίποτα. Δεν είχε να κάνει με τα σκορ, εμείς απλώς είπαμε στους παίκτες να μην ανεβαίνουν όλοι τόσο ψηλά στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα