Όλο το παρασκήνιο για τους τραυματισμούς στον ΠΑΟΚ

Sports Παρασκήνια

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Ο ΠΑΟΚ έχει φέτος πολλούς τραυματισμούς και γι αυτό υπάρχει λόγος…

Από την αρχή της σεζόν, στο ιατρικό δελτίο της ομάδας υπάρχουν διαρκώς ονόματα πέρα από αυτό του Γιάννη Μιχαηλίδη: Καντουρί, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Βιεϊρίνια, Μπράντον Τόμας και στο μεσοδιάστημα Κουλιεράκης, Αουγκούστο, Λύρατζης που έλειψαν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε σημαντικά παιχνίδια.

Η εξήγηση που δίνεται είναι η εξής: Στην πρώτη θητεία του Λουτσέσκου (2017-2019) υπήρχε εργοφυσιολόγος στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Ζιώγας. Όμως αποχώρησε μετά από 12 χρόνια συνεργασίας με την επιστροφή του Λουτσέσκου στη Τούμπα. Τον περασμένο Φεβρουάριο πήγε στην ΑΕΚ και από το καλοκαίρι βρίσκεται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Λουτσέσκου δεν είχε κανένα θέμα με το πρόσωπο, αλλά με την συγκεκριμένη επιστημονική προσέγγιση του αθλητισμού.

Πλέον, δεν χρησιμοποιεί εργοφυσιολόγο, γιατί θεωρεί πως η τεχνολογία έχει καταστήσει ξεπερασμένη την επιστήμη της εργοφυσιολογίας υπό την έννοια,  ότι με τις συσκευές GPS που φορούν οι αθλητές μπορεί ο προπονητής να έχει πλήρη και λεπτομερή εικόνα της κατάστασης κάθε ποδοσφαιριστή πριν και μετά από τους αγώνες.

O Λουτσέσκου θεωρεί ότι με το το δικό του τιμ, τους δυο γυμναστές από το παρελθόν συν τους δυο γυμναστές αποκατάστασης και τα gps δεν χρειάζεται εργοφυσιολόγο.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα