Χατζηδάκης: “Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει μέχρι το 2025-26”

Στο γήπεδο της Λεωφόρου βρέθηκαν χθες ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας και η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη.

«Κάναμε «κερκίδα» για τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στον αγώνα με τον Άρη! Με τον Κώστας Τσιάρας, τον Γιώργος Κώτσηρας και την Sofia Zacharaki. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το σερί: 9 νίκες σε 9 αγώνες! Το δικαιούμασταν εμείς οι Παναθηναϊκοί μετά από τόσα χρόνια. Ελπίζω εσείς οι υπόλοιποι να μας κατανοείτε…☘️☘️☘️», έγραψε στα social media ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

Μετά τη λήξη του ντέρμπι ο Κωστής Χατζηδάκης μίλησε στην Cosmote TV και για το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού». «Θα γίνει μέχρι το 2025-‘26, όπως έχει πει ο Δήμαρχος (σ.σ. Κώστας Μπακογιάννης). Η κυβέρνηση έχει βοηθήσει και προχωράμε. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός το δικαιούται, είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα και σήμερα εμάς τους Παναθηναϊκούς μας έκανε να χαρούμε ιδιαιτέρως. Ήταν ένα ματς με ιδιαίτερη αγωνία. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και εδικαιούτο αυτή τη νίκη. Είμαι βέβαιος ότι φέτος θα πάμε καλά», σχολίασε σχετικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα