«Κλείδωσε» την παραμονή με «τριάρα» ο Πανιώνιος

Με το εντυπωσιακό 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης «κλείδωσε» την παραμονή του στην Superleague ο Πανιώνιος, παίρνοντας διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Επί της ουσίας, οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν το στόχο τους και απλά θα περιμένουν την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου να σφραγίσουν και βαθμολογικά την ανανέωση του εισιτηρίου τους στην κατηγορία. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Μέσα στο γήπεδο, από το πρώτο κιόλας λεπτό, υπήρχε μία ομάδα. Ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να καθαρίσουν νωρίς. Και το κατάφεραν, αφού στο 42’, είχαν διαμορφώσει το 3-0.

Το σκορ άνοιξε ο Γιάννου μόλις στο 6’. Το 2-0 έκανε ο Αραβίδης στο 29’. Το 3-0 πραγματοποίησε, στο 42’, ο Ντούνης, εκμηδενίζοντας τις όποιες ελπίδες διατηρούσε για αντίδραση ο Αστέρας. Επί της ουσίας, η ομάδα της Τρίπολης δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο! Το δεύτερο ημίχρονο απλά πέρασε, για να λήξει το ματς και να πανηγυρίσουν – δικαίως – οι «κυανέρυθροι» μία μεγάλη νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάνταλος, με βοηθούς τους Θανασακούδη και Φαντόπουλο. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Παντίδος, Γκόιαν και Μουναφό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανέστης, Αραβίδης, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Κολοβός (65’ Λάζνικ), Κουρντί, Κούρος (70’ Ζαχαράκης), Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Ντούνης, Γιάννου (78’ Καμπάνταης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Παπαχρήστος, Κοντοές (46’ Λούι), Ζησόπουλος, Γκόιαν, Σέτι (70’ Μπαράλες), Μουναφό, Ουσέρο, Καράσκο, Ντελγκάδο, Βάλντο (60’ Ντε Μπλασίς)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα