«Λευκή» ισοπαλία στο Αγρίνιο

Ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Παναιτωλικός και Βέροια, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές καλές στιγμές μπροστά στα αντίπαλα καρέ. Ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε χωρίς διάθεση και περισσότερο αγωνίστηκε για να… βγάλει την υποχρέωση, όντας αδιάφορος βαθμολογικά. Η Βέροια από την άλλη ήταν πιο δραστήρια, αλλά φάνηκαν οι αδυναμίες της στην ανάπτυξη. Ο βαθμός που απέσπασε πάντως, ίσως αποδειχθεί πολύτιμος και σίγουρα αποτελεί ένα κέρδος για την ομάδα της Ημαθίας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θάνος, με βοηθούς τους Χαρίση και Πασχάλη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Καμαρά, Κούσας των γηπεδούχων.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά, Γοδόι, Σίλβα Τζούνιορ (68’ Σφακιανάκης), Μαρτίνες, Γκάλο, Μπακάκης (57’ Πόι), Ανέν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς (65’ Μπούντιμιρ)

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μπάργκαν (88’ Κομόλοφ), Τζημογιάννης, Τραπ (59’ Παυλίδης), Βεργώνης, Γκονζάλβες (90’ Μάνος), Μπεν, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Σισσοκό, Ζεζίνιο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα