Την πλάκωσε στις αγωγές

H μητέρα του Λούκα Ντόντσιτς Μίριαμ Πότερμπιν, βρίσκεται στο Βερολίνο και οι κάμερες την έπιασαν να παρακολουθεί τον γιό της στον αγώνα με το Βέλγιο παρά την αγωγή που της έχει κάνει.

Η αγωγή αφορά τα δικαιώματα του για το εμπορικό σήμα «LUKA DONCIC 7», που ανήκει στην ίδια αφού όταν ξεκίνησε την εταιρία ο Σλοβένος σταρ ήταν ανήλικος.

Ο Ντόντσιτς θέλει να φτιάξει το δικό του brand name «LUKA DONCIC» και για αυτό έγινε η αγωγή στη μητέρα του, καθώς οι διαπραγματεύσεις που είχαν οι δύο πλευρές δεν είχαν αποτέλεσμα.

Οι δυό τους ήταν αχώριστοι στο Ντάλας, αλλά φαίνεται ότι η απόφαση της μάνας του να κάνει σχέση και να συνεχίσει την ζωή της (μετά το διαζύγιο με τον πατέρα του) πυροδότησε μεγάλη διαμάχη στο εσωτερικό της οικογένειας.

Ο  Ντόντσιτς βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με το Βέλγιο, δίπλα στον Αλεξάντερ Σέκουλιτς και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το lifestyle και τα κιλά του στη διάρκεια της offseason, με την αιτιολογία πως πολύς κόσμος συζητάει γι αυτά.

«Αν με απασχολούσε τι λέει ο κόσμος για το τι κάνω και το πού βγαίνω, δεν θα ήμουν εδώ. Δεν με νοιάζει στο ελάχιστο», ήταν η απάντηση του ηγέτη της εθνικής Σλοβενίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα