Εθνικάρα η Ραχήλ και ο Τάκης…

Sports Παρασκήνια

Όλα τα’ χε η Μαριορή, η Ραχήλ Μακρή της έλειπε. Τι να κάνει το κορίτσι. Μοιάζεις Αθήνα γυναίκα που κλαίει, γιατί δεν την θέλει κανείς, που τραγουδάει ο Νταλάρας. Όχι σαν γυναίκα. Σαν πολιτικός. Πήγε ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ, μετά έπαιξε μπάλα με την Λαϊκή Ενότητα με Λαζαφάνη και Ζωή, και είναι free agent τώρα. Ελεύθερη. Θα μου πεις ελεύθερος έμεινε και ο Μαρσέλο. Ναι αλλά αυτόν τον πήρε ο Ολυμπιακός, ενώ η Ραχήλ ψάχνει χρόνια για ομάδα.

Και τι να κάνει η Ραχήλ, σου λέει πως θα ξαναβγώ στην επιφάνεια και ποστάρει αυτή την παπαριά για την μάζωξη στο «Καραϊσκάκη». Χοροπηδάγανε σαν μαϊμούδες 27.000 άνθρωποι. Αυτό έγραψε κι έγινε πανικός. Μάλιστα.

Και ρωτάω εγώ: Θα ήθελε η Ραχήλ να έχει τόσο κόσμο σε δικιά της συγκέντρωση και να παίρνει ρις ψήφους τους ή προτιμάει τίποτα ελιτίστικα ψηφαλάκια Κολωνακίου, που δεν είναι μαϊμουδίστικα; Ο Μαρσέλο κουβάλησε 27.000. Θα ήθελε να είναι πελάτες της και να τσοντάρουνε σε ψήφο για να ξαναβγεί στην Βουλή και ν’ αποκτήσει λάμψη η εθνική αντιπροσωπεία;

Άπαξ και η Ραχήλ συγκέντρωνε τόσο κόσμο, όλοι αυτοί που θα πηγαίνανε, δεν θα ήταν μαϊμούδες βέβαια. Θα ήταν σοβαρά πολιτικά όντα με σκέψη και άποψη.

Κι όχι μόνο αυτό. Πήγε ποτέ τόσος κόσμος όταν μιλούσαν ο Πανούλης ο Καμμένος ή η Ζωίτσα η Κωνσταντοπούλου; Ούτε στον ύπνο τους.

Κι εκεί που χαζεύεις τα ποσταρίσματα της Ραχήλ για να σπάσεις πλάκα, πέφτεις επάνω σε διάφορες φωτογραφίες της Ραχήλ. Στο ΟΑΚΑ σε ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, το 2015. Και ποιος είναι παρέα τα; Ο Τάκης Μπαλτάκος, ρε φίλε. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Τι δουλειά είχε ο Τάκης να κάνει νταραβέρι με την Ραχήλ; Δεν είναι να πεις ότι βρέθηκαν τυχαία σε καμία συγκέντρωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και το ρίξανε στην πατριωτική κουβέντα. Στο ΟΑΚΑ, δίπλα – δίπλα ήτανε. Της εξηγούσε πως είναι το pick n’ roll και πως κάνει σκριν ο Τσαρτσαρής και να σουτάρει ελεύθερος ο Διαμαντίδης;

Και πλακώνουνε τα μπινελίκια και στον Μπαλτάκο και την Ραχήλ στο διαδίκτυο. Ότι τώρα εξηγούνται όλα. Από μία φωτογραφία.

Λέει ο λαός, την υπογραφή σου και το άλλο, να προσέχεις που τις βάζεις. Εμείς προσθέτουμε και τις φωτογραφίες που βγάζεις. Όταν στην ταυτότητά σου στο ίντερνετ γράφεις ότι είσαι ελληνίδα Μακεδόνισσα, ελευθερία ή θάνατος, το λιγότερο που περιμένουν να κάνεις, όταν κάθεσαι πλάι πλάι με τον Τάκη Μπαλτάκο, είναι να πας και συ στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ που θα γίνει κάποτε στην Ξάνθη, όπως έχει προαναγγείλει ο κύριος Τάκης. Βεβαίως για εθνικούς λόγους σκέφτηκε τους ακρίτες ο Τάκης. Άλλωστε και οι δύο Τάκης και Ραχήλ είναι εθνικάρες!!! Τώρα αν ο Καραπαπάς κάνει συνειρμούς στην ανάρτησή του βάζοντας στο κάδρο τον Μπαλτάκο, τι να κάνουμε; Και οι «εθνικοί αγώνες» έχουν τα «ντε σου» τους.

Τι θυμήθηκα τώρα; Αν ζούσε ο Εθνικάρας Μαντζουράνης, σίγουρα θα τον είχε η Ραχήλ στο γραφείο της, εκτός αν είχε προλάβει ο Τάκης και τον είχε πάρει δίπλα του στην ΕΠΟ. Εκ δεξιών βέβαια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα