Έκλεισε και τυπικά ο Χίντινκ στην Ολλανδία

Επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα η συμφωνία του Γκους Χίντινκ με την Ομοσπονδία της Ολλανδίας. Ο Ολλανδός κόουτς θα αναλάβει την «οράνιε» αμέσως μετά τη διεξαγωγή του Μουντιάλ της Βραζιλίας και θα είναι ο διάδοχος του Λουίς Φαν Γκάαλ.

Η ολλανδική Ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα τη σύναψη συνεργασίας με τον Γκους Χίντινκ, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια. Βοηθοί του θα είναι οι άλλοτε διεθνείς ποδοσφαιριστές Ντάνι Μπλιντ και Ρούουντ Φαν Νίστελρόι. Ο Γκους Χίντινκ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις, υποστηρίζοντας: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να επιστρέψω στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Μαζί με τους Μπλιντ και Νίστελρόι συνιστούμε μία δυνατή ομάδα, με γνώση και εμπειρία».

Ο διευθυντής της Ολλανδικής Ομοσπονδίας, Μπερτ Φαν Όοστβεν, δήλωσε από την πλευρά του: «Με τον Γκους Χίντινκ στον πάγκο μας, θα έχουμε έναν Ολλανδό προπονητή με μεγάλη διεθνή εμπειρία και επιτυχία. Έχει αποδείξει ότι ένας εξαιρετικός τεχνικός με την παρουσία του σε μεγάλα κλαμπ και εθνικές ομάδες. Είμαστε επίσης πολύ ευχαριστημένοι από το υπόλοιπο τεχνικό τιμ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα