Βέβαιη θεωρούν οι Πορτογάλοι τη μεταγραφή του Αλεξανδρόπουλου

Βέβαιη θεωρούν οι Πορτογάλοι τη μετακίνηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σε όλα τα πορτογαλικά πρωτοσέλιδα γίνεται αναφορά στον 20χρονο παίκτη του Παναθηναϊκού, με τη Record, μάλιστα, να τονίζει πως είναι σχεδόν… λιοντάρι!

«Τα ”λιοντάρια” κάνουν πρόταση για τον Αλεξανδρόπουλο, 4,5 εκατ. ευρώ για τον μέσο του Παναθηναϊκού», γράφει σε «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα η A Bola, ενώ η O Jogo κάνει λόγο για «διαπραγματεύσεις για Έλληνα μέσο. Η Σπόρτινγκ έκανε πρόταση για τον Αλεξανδρόπουλο». Η Record, ωστόσο, πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας: «Ο Αλεξανδρόπουλος σχεδόν ”λιοντάρι”. Επιλέχθηκε ως αντικαταστάτης του Ματέους».

Και σημειώνει το ρεπορτάζ: «Ο Παναθηναϊκός είχε αρνηθεί μια πρώτη προσέγγιση από τη Σπόρτινγκ ύψους 4 εκατ. ευρώ, αλλά μια νέα προσπάθεια των ”λιονταριών” κατέληξε να έχει αποτέλεσμα και να ξεκινήσουν έτσι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Η νέα προσφορά περιλαμβάνει, εκτός από τα 4 εκατ. ευρώ, άλλες 500 χιλιάδες, που θα καταβληθούν όταν ο παίκτης συμπληρώσει 20 αγώνες με τη φανέλα της Σπόρτινγκ και άλλες 500 χιλιάδες όταν ”γράψει” 40 συμμετοχές, συνολικά, δηλαδή, η μεταγραφή θα κοστίσει πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Μένει να συμφωνηθεί το ποσοστό μεταπώλησης, που θα έχει ο Παναθηναϊκός. Ο σύλλογος από το Αλβαλάδε αρχικά είχε στόχο το 10%, μια τιμή πολύ κάτω από το 25%, που ζητάει ο Παναθηναϊκός.

Ο παίκτης, από την άλλη, είναι θετικός στο ενδεχόμενο να κατευθυνθεί προς τη Σπόρτινγκ, δείχνοντας ότι θέλει οι σύλλογοι να τα βρουν γρήγορα.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είναι μόλις 20 ετών και είναι προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας μέσος έχει ήδη πέντε συμμετοχές στην Εθνική και προορίζεται για αντικαταστάτης του Ματέους Νούνες στη μεσαία γραμμή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα