Μπερνάρ: «Μου είχαν κάνει πρόταση ακόμη δύο ελληνικές ομάδες»

Ήλθε ο Μπερνάρ, πήρε τη φανέλα με το νούμερο 10 και αποκάλυψε πως είχε ακόμη δύο προτάσεις από ελληνικές ομάδες. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 15:00, με πτήση της Emirates από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και τον υποδέχτηκαν περίπου 100 φίλοι του «τριφυλλιού» που φώναζαν συνθήματα με τ’ όνομά του. Ο Μπερνάρ, μάλιστα, εμφανίστηκε φορώντας την πράσινη φανέλα με το 10 στην πλάτη!

Ο Μπερνάρ αναμένεται να γνωρίσει σήμερα ή αύριο τους νέους του συμπαίκτες και να ξεκινήσει προπονήσεις με το τριφύλλι.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο 29χρονος Βραζιλιάνος έκανε κανονικά προετοιμασία με την Σαρίγια και έπαιξε σε όλα τα φιλικά. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Ο τρόπος που με καλωσόρισαν οι φίλοι δείχνει το μεγαλείο αυτής της ομάδας και τους ευχαριστώ θερμά. Όσα έμαθα για την ομάδα, τους φιλάθλους και το προπονητικό τιμ με έκαναν να επιλέξω τον Παναθηναϊκό. Είναι οι φίλαθλοι, ο προπονητής, ο πρόεδρος είναι όλη η ομάδα. Από την πρώτη επαφή με τον σύλλογο ένιωσα ότι θα είμαι σαν το σπίτι μου», είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ερωτηθείς για τις ομάδες που απέρριψε προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Τριφυλλιού, σχολίασε: «Είχα προτάσεις από άλλες δύο ελληνικές ομάδες. Εγώ ήθελα τον Παναθηναϊκό, μιας και ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία μίλησα».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα