Εμμένει στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό

Την Τετάρτη 26/3, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος επέμεινε στην άποψη του. Η “Α” παρέστη στη συνεδρίαση και μετέφερε τη σχετική τοποθέτηση του.

Αρχικά, εξήγησε ότι το έγγραφο είναι ανεπίσημο, πρόκειται για δικές του ιδέες τις οποίες κοινοποίησε στο Δήμαρχο, Γιώργο Καμίνη και στους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους και δεν αποτελεί δημοτική θέση.

Κατόπιν, τόνισε με έμφαση: «Θεωρώ ότι οι προτάσεις μου κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Επίσης, πιστεύω ότι αυτή η κίνηση θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και το Δήμο, εφόσον υλοποιηθεί. Η χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου δίνει την καλύτερη δυνατή λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχτηκε για τη δημοσιοποίηση των θέσεων του: «Είδα σε διάφορα blogs το έγγραφο μου και διάβασα τις πολλές επιθέσεις που δέχτηκα. Μέχρι ότι εξυπηρετώ συμφέροντα, γράφτηκε. Το αντίθετο συμβαίνει. Η πρόταση μου έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα που παίζονται στην πλάτη των οπαδών του Παναθηναϊκού. Και δεν πρόκειται να ανεχθώ την ποινικοποίηση των απόψεων μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα