Φωτιά στη μάχη για την παραμονή!

Φωτιά στη μάχη της παραμονής στη Superleague έβαλαν Βέροια και Πλατανιάς, οι οποίοι επιβλήθηκαν στις έδρες τους της Ξάνθης και του Λεβαδειακού αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες έφτασαν στους 31 βαθμούς και αύξησαν τις ελπίδες τους…

Σε μία επεισοδιακή αναμέτρηση, με δύο αποβολές, πέντε γκολ, πολλά νεύρα και παράπονα από τους φιλοξενούμενους για τη διαιτησία, η Βέροια επικράτησε με σκορ 3-2 της Ξάνθης και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’, για τους γηπεδούχους με τον Όστοϊτς. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 33’, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Βασιλακάκη. Ο σκόρερ της Ξάνθης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 42’, γεγονός που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Στο 58’, ο Μπάργκαν έκανε το 2-1 για τη Βέροια και στο 70’, ο Παυλίδης πέτυχε το 3-1 και έδωσε αέρα δύο γκολ στη «βασίλισσα του Βορρά». Οι φιλοξενούμενοι με παίκτη λιγότερο προσπάθησαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις σε 3-2, με τον Νάκα.

Διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο Σπάθας, με βοηθούς τους Μπαλτά και Γρεβένη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Βασιλακάκης, Βεργώνης, Όστοϊτς, Χοσέμι, Αμαραντίδης και Μαρίν. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν ο Βασιλακάκης, στο 42’, για τους φιλοξενούμενους και οι Όστοϊτς, Αμαραντίδης στις καθυστερήσεις και μετά τη λήξη, για τους γηπεδούχους.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ζεζίνιο (84’ Τραπ), Όστοϊτς, Παυλίδης, Βεργώνης, Καλτσάς (66’ Σισσοκό), Μπάργκαν, Γκονσάλβες (79’ Κομόλοφ)

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Μπέρτος, Σολάρι (75’ Νάκας), Μουκουάνα, Μάνταλος (75’ Μαρίν), Χοσέμι, Τριάδης (61’ Κάλβο), Σολτάνι

Στην Κρήτη, ο Πλατανιάς επικράτησε με σκορ 2-0 του Λεβαδειακού, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πρωταγωνιστή τον Αλεξάνταρ Κατάι, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του. Το 1-0 έγινε στο 39’ και το 2-0 στο 71’.

Διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη, Βλάσση. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Πετράτσι, Φερνάντες, Ινκούμ, Κασναφέρης και Γεωργίου. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Κασναφέρης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Ινκούμ, Δημήτρης, Γιαχία, Αγκιλέρα, Κασναφέρης, Βλαχοδήμος, Μενδρινός, Μπέλιτς, Σιαλμάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Ιντζίδης, Χαραλάμπους, Γεωργίου, Πετράτσι, Μάρτινς, Κονέ, Βαρέλα, Μάντζιος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα