Σάντος: «Όλα ανοιχτά στον όμιλό μας»

Στην παρουσία της Εθνικής ομάδας στο επερχόμενο Μουντιάλ αναφέρθηκε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στο πλαίσιο εκδήλωσης που έγινε στη χώρα του, υπενθύμισε ότι και στο Εuro 2012 που η «γαλανόλευκη» θεωρούταν αουτσάιντερ του ομίλου της (όπως και τώρα), είχε καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

«Έχουμε τρεις δυνατούς αντιπάλους, αλλά όλα είναι ανοιχτά. Και το 2012, κανένας δεν περίμενε πως θα περνούσαμε από τον όμιλο. Ειδικά μετά την πρώτη αγωνιστική, ποιος θα φανταζόταν πως θα αφήναμε εκτός συνέχειας την Ρωσία. Θυμάμαι, είχε νικήσει με 4-1, μέχρι που έλεγαν πως θα πάρει το τρόπαιο».

Στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε και στους Καραγκούνη και Κατσουράνη που είναι οι μόνοι που έχουν μείνει από την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004: «Υπάρχουν ακόμα μόνο δύο παίκτες, ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης, που όμως δεν είναι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές πια. Βέβαια, η εμπειρία που έχουν και το πάθος που βγάζουν ακόμα και σήμερα, είναι πολύτιμος οδηγός για τους νεότερους, που πρέπει να παίρνουν παράδειγμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα