Θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό ο Βαλντές

Την επιθυμία του να παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Νέλσον Βαλντές, ο οποίος δήλωσε ευτυχισμένος από την παρουσία του στην Ελλάδα και εντυπωσιασμένος από τον λαό των «ερυθρόλευκων».

Ο ξένος επιθετικός αναφέρθηκε στο χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στον Εργοτέλη: «Για έναν επιθετικό είναι πάντα πολύ σημαντικό να πετυχαίνει γκολ. Δυστυχώς, στην πρώτη περίοδο στον Ολυμπιακό είχα την ατυχία να τραυματιστώ και να μην καταφέρω να πετύχω πολλά γκολ. Τώρα αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και είμαι έτοιμος να συνεχίσω να προσφέρω μέχρι το τέλος της χρονιάς, για να δώσω ότι μπορώ και να πετύχω περισσότερα γκολ. Μου αρέσει πάρα πολύ να παίρνω τις μπάλες του αγώνα. Εύχομαι στο μέλλον να καταφέρω κάτι ανάλογο. Αυτό θα γίνει πετυχαίνοντας πάρα πολλά γκολ και δίνοντας ότι καλύτερο μπορώ. Γιατί όταν σκοράρω, βοηθάω την ομάδα μου και αισθάνομαι πολύ καλά με τον εαυτό μου».

Αναφερόμενος στο συμβόλαιό του δήλωσε: «Η πρόθεσή μου και η επιθυμία μου, όπως και της οικογένειάς μου, είναι να παραμείνω εδώ. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω να παίζω στον Ολυμπιακό. Τα παιδιά μου είναι πολύ ευτυχισμένα. Η υποδοχή που μας έχει γίνει απ’ την πλευρά του συλλόγου είναι η καλύτερη δυνατή. Ο σύλλογος έχει έναν κόσμο που πραγματικά είναι εντυπωσιακός. Είναι πάρα πολύ θερμός ο τρόπος που μας έχουν υποδεχθεί. Ελπίζω να καταφέρω να δώσω ότι ζητάει ο σύλλογος, έτσι ώστε να καταφέρω να παραμείνω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα