Με Κικέρωνα απάντησε η «σκοτεινιασμένη» Ευγενία

Η επίσκεψη στη Βουλή και το ποστάρισμά της στο Twitter για τις συκοφαντίες ενατίον της ίδιας και του Άδωνι

Στο κοινοβούλιο βρέθηκε ανήμερα της συζήτησης για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας η Ευγενία Μανωλίδου.

Υπό την ιδιότητα της διευθύντριας της «Ελληνική Αγωγή» η σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη ξενάγησε μαζί με τον υπουργό Ανάπτυξης ομάδα μαθητών της σχολής Αρχαίων Ελληνικών, Ιστορίας και Φιλοσοφίας στους χώρους της Βουλής κάνοντας ξεχωριστή «στάση» στο κατώφλι της αίθουσας της Ολομέλειας.

Ο λόγος; Να δουν τα παιδιά την περίφημη ταπισερί «Σχολή των Αθηνών», το γνωστό έργο που φιλοτεχνήθηκε τον 17ο αιώνα και έχει έρθει στην Ελλάδα για ένα χρόνο ως δώρο της Γαλλικής Δημοκρατίας προς τη χώρα μας με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Κατά μόνας η Ευγενία Μανωλίδου έκανε και μία δεύτερη στάση στα θεωρεία της Βουλής απ’ όπου παρακολούθησε ιδίοις όμμασι μέρος της κοινοβουλευτικής συζήτησης που εξελισσόταν.

Όσοι, πάντως, είδαν την Τετάρτη την Ευγενία Μανωλίδου στη Βουλή έχουν να λένε για το μάλλον σκοτεινό βλέμμα της, φυσική αντίδραση προφανώς στα όσα κυκλοφορούν για αυτήν και τον Άδωνι στα media media. Εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε και η ίδια το κακό mood γράφοντας στον λογαριασμό της στο Twitter το εξής χαρακτηριστικό: «Κάνουμε σπουδαία πράγματα για τη γλώσσα, την ιστορία, τον πολιτισμό μας εδώ και τόσα χρόνια με την @ellinikiagogi, αλλά αρκεί ένα χυδαίο ψέμα ώστε να με καλούν τα δελτία ειδήσεων να πάρω θέση… o tempora, o mores».

Γάντι ταιριάζει στην περίσταση η λατινική ρήση του Κικέρωνα γι΄ αυτό και τη διάλεξε η Ευγενία, αν και λάτρης των Αρχαίων Ελληνικών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα