Στην Ουντινέζε ο Άλμπερτ Ριέρα

Μπορεί να μην προκάλεσε… ρίγη συγκίνησης και… ενθουσιασμού με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια σε Ολυμπιακό και Γαλατασαράι, αλλά φαίνεται πως το όνομά του μετράει ακόμη! Ο λόγος για τον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Ουντινέζε!

Ο Ισπανός, που αποτέλεσε τη μεγάλη μεταγραφή του Ολυμπιακού την πρώτη χρονιά που ανέλαβε τα ηνία ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ούντινε, η οποία έσπευσε και ανακοίνωσε την απόκτησή του. Το συμβόλαιο του Ριέρα με την Γαλατασαράι εξέπνεε το καλοκαίρι . Ο Ισπανός χαφ είχε ξεκινήσει τις επαφές του από καιρό, με τις… ευλογίες μάλιστα του τουρκικού συλλόγου, καθώς η παρουσία του δεν δικαίωσε τα λεφτά που δόθηκαν για την αγορά του από τον Ολυμπιακό και τις προσδοκίες που είχαν οι παράγοντες των «γειτόνων».

Ο Ριέρα ξεκίνησε την καριέρα του στην Μαγιόρκα. Συνέχισε στη γαλλική Μπορντό και επέστρεψε στην πατρίδα και στην Εσπανιόλ, με την οποία πραγματοποίησε τις καλύτερές του εμφανίσεις. Αποτέλεσμα της θετικότατης παρουσίας του στην ομάδα της Καταλονίας, ήταν να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Λίβερπουλ, ενώ είχε μεσολαβήσει και ένα διάστημα δανεισμού του στην Μάντσεστερ Σίτι. Το 2010 ήρθε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα