Πρόταση(;) στον Λουίς Φαμπιάνο από Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Σάο Πάολο, σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η προσφορά των «ερυθρολεύκων» είναι στα 5 εκ. ευρώ και τονίζεται ότι οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή είναι καλές.

«Ο Λουίς Φαμπιάνο δέχτηκε πρόταση που τον εξέπληξε και σκέφτεται να φύγει. Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα πρόσφερε 5 εκατ. ευρώ και υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, από τη στιγμή που η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και ο παίκτης συναινεί στην πώλησή του», σημειώνει η «Diario do Litoral» και προσθέτει: «Το θέμα αντιμετωπίζεται με μυστικότητα, αλλά εξελίξεις θα υπάρχουν στα τέλη του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών».

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ζοσέ Φουέντες, είπε: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα για να μη χαλάσω τις συζητήσεις. Δεν είναι ώρα να πούμε τίποτα», ενώ ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ανταλμπέρτο Μπαπτίστα τόνισε: «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην ομάδα μας που δεν είναι προς διαπραγμάτευση η πώλησή του. Αν κάποιος θέλει να φύγει και η πρόταση ικανοποιεί όλες τις πλευρές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εγώ πάντως θα ήθελα να μείνει».

Βέβαια, το πιο πιθανό είναι όλα αυτά να μην ευσταθούν, αφού ο Ολυμπιακός ασχολείται κυρίως με υποθέσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών και το κόστος για τον Φαμπιάνο όπως εμφανίζεται στο βραζιλιάνικο δημοσίευμα είναι πολύ μεγάλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα