Και τώρα… τρέχουν για τελικό και αδειοδότηση

Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι συνηθισμένος στα «σκωτσέζικα ντους». Από την απόλυτη ικανοποίηση για τα συνεχή καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (μέσα στα οποία και το 3-0 κόντρα στον Ολυμπιακό), φτάσαμε στη χθεσινή ήττα από τον ΟΦΗ που θέτει σε κίνδυνο έναν μεγάλο στόχο του «τριφυλλιού».

Αυτός δεν είναι άλλος από συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 1-0 των Κρητικών στο «Θ. Βαρδινογιάννης» δεν είναι σκορ που ανατρέπεται εύκολα ενόψει της ρεβάνς της Μ. Τετάρτης (16/4) κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Αναστασίου και οι παίκτες του. Για ακόμη ένα παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ πάντως, οι «πράσινοι» έδειξαν ότι δυσκολεύονται απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση του συλλόγου και ο Γιάννης Αλαφούζος τρέχουν για να καταφέρουν να εξασφαλίσουν την «πράσινη» αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ (η απόφαση βγαίνει ξεκάθαρα με τα κριτήρια και τους όρους που έχει θέσει η UEFA). Η πλευρά του Παναθηναϊκού έχει κάνει συναντήσεις τόσο με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή, όσο και με τον υπεύθυνο των αδειοδοτήσεων, Γιώργο Δημητρίου. Μην ξεχνάμε εξάλλου και τη συζήτηση των ανθρώπων του αθηναϊκού συλλόγου με τον Μισέλ Πλατινί και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα