Attica Bank: Έκανε… πετάλι στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Ξεχωριστής σημασίας για τη διοίκηση Μακέδου η στήριξη που παρείχε η τράπεζα σε ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς βεληνεκούς με σπουδαίο πολιτιστικό, οικονομικό αλλά και περιβαλλοντικό αποτύπωμα τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο

«Πετάλι» έκανε η Attica Bank ως χορηγός του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας που διεξήχθη σε 5 περιφερειακές ενότητες και σε 9 μεγάλους δήμους της χώρας το πενθήμερο 27 Απριλίου – 1η Μαΐου.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ποδηλατικό αγώνα, παγκοσμίου εμβέλειας και σημασίας, που πραγματοποιήθηκε εκ νέου στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι περισσότεροι από 1.000.000 πολίτες σε 14 πόλεις εκκινήσεων, τερματισμών και διέλευσης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ένταση του αγώνα καθώς και πάνω από 150 παράλληλες εκδηλώσεις.

Βασικοί σταθμοί τού Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος ήταν το Ηράκλειο, ο Άγιος Νικόλαος, το Ρέθυμνο και τα Χανιά στην Κρήτη, η Αθήνα και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο, η ΙΤΕΑ, οι Δελφοί, ο Θεσσαλικός κάμπος με την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και η Λάρισα και τέλος η Καλαμπάκα με τα Μετέωρα και τα Ιωάννινα όπου τερμάτισαν οι αθλητές.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν, ταυτόχρονα, οι παράλληλες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για την προώθηση της αθλητικής και ποδηλατικής κουλτούρας αλλά και για την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και ασφάλειας μέσα από την ενεργοποίηση και των τοπικών κοινωνιών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Attica Bank, Κωνσταντίνο Μακέδο, ο αθλητισμός μαζί με τον πολιτισμό αποτελούν βασικές συνιστώσες της κοινωνικής υπευθυνότητας αλλά και της σύγχρονης εταιρικής ταυτότητας της τράπεζας, γι΄ αυτό και υπογράμμισε τη σημασία της στήριξης της Attica Bank σε ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς βεληνεκούς με σπουδαίο πολιτιστικό, οικονομικό αλλά και περιβαλλοντικό αποτύπωμα τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα