Αποφασίζουν μαζί

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φέρει στον Ολυμπιακό σπουδαίες προσωπικότητες (Καρεμπέ, Μίτσελ) και τεχνοκράτες με υψηλό επίπεδο γνώσεων και γνωριμιών (Λορένθο και Ισά), προκειμένου να αναλάβουν πλήρως την οργάνωση του αγωνιστικού τομέα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ διαθέτει το κεφάλαιο κι έχει αναθέσει σε ανθρώπους που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να δημιουργήσουν μία ομάδα ανταγωνιστική στην Ευρώπη (αφού στην Ελλάδα δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα διατήρησης της κορυφής). Βεβαίως, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα έχει τον τελευταίο λόγο σε όλες τις αποφάσεις, κάτι απολύτως λογικό αφού είναι εκείνος που βάζει τα χρήματα.

Επαφές σε Ισπανία και Γαλλία
Το φιλικό ανάμεσα στους παλαιμάχους της Ρεάλ Μαδρίτης κι εκείνους της Γιουβέντους, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου (την ερχόμενη Κυριακή) στην ισπανική πρωτεύουσα, ίσως να δρομολογήσει τις εξελίξεις στους «ερυθρολεύκους». Κι αυτό γιατί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα δώσουν το «παρών» ο Κριστιάν Καρεμπέ (πρώην μέσος των «μερένχες»), αλλά και ο Μίτσελ, ο οποίος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τις εξέδρες. Μάλιστα στο «Μπερναμπέου» θα είναι ο πρώην επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, που θα αγωνιστεί με τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας». Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Καρεμπέ και Μίτσελ θα έχουν συνάντηση με τους Ζιντάν (εκτελεστικός διευθυντής της Ρεάλ) και Νέντβεντ (παράγοντας στη Γιουβέντους) με σκοπό να συζητηθεί ενδεχόμενη συνεργασία για απόκτηση παικτών από τις δύο ομάδες.

Εξάλλου, ο Χουάνχο Λορένθο συνεχίζει να τσεκάρει παίκτες στην Ισπανία, ενώ ο Πιέρ Ισά εκμεταλλεύεται τις γνωριμίες που έχει στη Γαλλία για να πείσει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να… πιάσουν λιμάνι. Όπως και να έχει, σύντομα αναμένονται εξελίξεις, αφού οι τέσσερις άνδρες έχουν πιάσει, για τα καλά, δουλειά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα