Εσίτι: «Είμαι καλός στις μονομαχίες…»

Παίκτης της Φερεντσβάρος είναι πλέον και επίσημα ο Άντερσον Εσίτι, με την ουγγρική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Νιγηριανού μέσου από τον ΠΑΟΚ.

Ο Νιγηριανός στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε:

«Μου είπαν πόσο σημαντικό είναι το πρότζεκτ της ομάδας και πόσο σημαντικό κλαμπ είναι η Φερεντσβάρος. Είμαι εδώ για να έχω καλή καριέρα και πάλι, να έχω μια καλή εμπειρία από το ουγγρικό πρωτάθλημα και να πάω το κλαμπ σε ένα υψηλότερο επίπεδο και γι’ αυτό επέλεξα τη Φερεντσβάρος. Οι συζητήσεις με την ομάδα ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του κλαμπ, δείχνοντάς μου πόσο με θέλουν.

Είμαι δυνατός, καλός στις μονομαχίες, έχω πάθος. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ, θα τα δώσω όλα για το κλαμπ. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, όταν αγωνιστώ όλοι θα καταλάβουν ότι έχω πάθος και δίνω τα πάντα. Η ομάδα μου προσφέρει τα πάντα και μου έδειξε ότι έχει εμπιστοσύνη σε εμένα.

Πρώτος μου στόχος είναι να παίζω σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα έχει κατακτήσει τρία σερί πρωταθλήματα και θέλω φέτος να πάρουμε το πρωτάθλημα και όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Τον ξέρω τον προπονητή, έχω αγωνιστεί εναντίον του όταν ήταν στη Ντιναμό, είναι καλός προπονητής. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον προπονητή και την ομάδα»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα