«Τεράστιες οι τουριστικές αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφέρειας Αττικής»

Συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Κουμουτσάκο είχε η Όλγα Κεφαλογιάννη. Επί τάπητος, στο τετ α τετ των δύο πλευρών, τέθηκαν οι δυνατότητες για τουριστική ανάπτυξη που έχει η Περιφέρεια Αττικής. Η υπουργός Τουρισμού , έχει ξεκινήσει μπαράζ επαφών το τελευταίο διάστημα με τους γαλάζιους υποψήφιους και προ ημερών είχε κατ ιδίαν συνάντηση και με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και δείχνει αποφασισμένη να δώσει ενεργή μάχη για την Κεντροδεξιά σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση στις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκαν οι τρόποι με τους οποίους η Περιφέρεια Αττικής μπορεί να αναδειχθεί και να αξιοποιηθεί ως πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν υψηλής ποιότητας.

Δηλώσεις Κουμουτσάκου

Μετά την συνάντηση ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε: «Με την Υπουργό Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη συμφωνήσαμε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει τεράστιες τουριστικές αναπτυξιακές δυνατότητες, ανάλογες με την έκτασή, τη σημασία και την ιστορία της.

Υπάρχουν νησιά, όπως τα Κύθηρα που επισκέφθηκα πρόσφατα, καθώς και   εμβληματικές τοποθεσίες που δεν έχουν αξιοποιηθεί και δεν έχουν τύχει της ανάλογης προσοχής.Ήρθε η ώρα η Περιφέρεια να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό που αποτελεί βασική βιομηχανία της χώρας και παράγει δουλειές και ανάπτυξη για τους πολίτες.

Μπορούμε να το πετύχουμε με καλό σχεδιασμό και αποτελεσματική αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα