Νέο συμβόλαιο σε Αθανασιάδη

Έναν από τους αγαπημένους του παίκτες της ομάδας αποτελεί για τον Ιβάν Σαββίδη ο Στέφανος Αθανασιάδης αφού εκτιμά την «εκτελεστική» του συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια ενώ στο πρόσωπό του βλέπει το μέλλον που ονειρεύεται για τον ΠΑΟΚ με παίκτες που προέρχονται από τις Ακαδημίες του συλλόγου.

Ο 25χρονος θεωρείται πια βασικός μέλος του «δικεφάλου» και για αυτό το λόγο ο Ρώσος μεγαλομέτοχος ετοιμάζεται να του προτείνει νέο συμβόλαιο, ως επιβράβευση για τη σχετικά καλή του απόδοση και τη φετινή σεζόν καθώς αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της ομάδας με 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Έλληνας επιθετικός έχει ένα αρκετά χαμηλό συμβόλαιο συγκριτικά με τους υπόλοιπους βασικούς ποδοσφαιριστές (περίπου 180.000 ευρώ ετησίως) και η διοίκηση ετοιμάζεται να αποκαταστήσει αυτή την «αδικία».

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες δημοσιεύει με σημερινό της ρεπορτάζ η «Livesport», ο ΠΑΟΚ θα προτείνει νέο τετραετές συμβόλαιο (το παρόν λήγει το καλοκαίρι του 2015) με διπλασιασμό αποδοχών.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται μεταξύ του παίκτη και του προέδρου της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα