Τελικά, ποιος στηρίζει τον Κλάτενμπεργκ;

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ εις βάρος του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ήρθε να προστεθεί σε εκείνη του Παναθηναϊκού πριν από μερικές μέρες και να προκαλέσει μια νέα συζήτηση γύρω από το μέλλον του Βρετανού αρχιδιαιτητή στην ΚΕΔ της ΕΠΟ…

Διότι ήδη μέσα σε 15 μέρες ο πρόεδρος της ΚΕΔ τέθηκε στο στόχαστρο τόσο του Παναθηναϊκού (για το παιχνίδι των «πρασίνων» στον Βόλο), όσο και της ΑΕΚ για την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» στο Περιστέρι.

Ήδη δηλαδή οι δυο από τους τέσσερις του Big-4 έχουν άρει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, ενώ στην ΕΠΟ είναι βέβαιο ότι όχι μόνο δεν τον θέλουν, αλλά ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν και τις υπέρογκες αμοιβές του.

Μάλιστα, η ΑΕΚ τον ειρωνεύτηκε λέγοντας ότι τον …στηρίζει για να δει πόσο ακόμα θα προκαλεί, ενώ μίλησε και για…έρωτα του Βρετανού!

Ολ αυτά μπορεί σήμερα να μην έχουν και μεγάλη σημασία, αλλά σε λίγους μήνες όταν θα τεθεί το θέμα της ανανέωσης του ηγεμονικού συμβολαίου του είναι προφανές ότι θα χρειαστεί ομόφωνη απόφαση του Big-4 και σήμερα δεν φαίνεται να την έχει ο Βρετανός…

Κι όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα αλλάξει αυτή η τάση μέχρι το καλοκαίρι….

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα