Στο ρυθμό της… Άρσεναλ ο Γκουαρδιόλα

Δύο είναι οι στόχοι που επικεντρώνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα… Στον επόμενο αντίπαλο και στην κατοχή της μπάλας! Ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου έκανε δηλώσεις ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Άρσεναλ, για το Champions League.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έστρεψε την προσοχή στην αναμέτρηση με τους «κανονιέρηδες», στέλνοντας το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να αποφευχθεί η χαλάρωση μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα, στην Αγγλία…

«Αν αφήσουμε την κατοχή στην Άρσεναλ, θα έχουμε πρόβλημα. Διαθέτουν ποιότητα. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Έχουν παίκτες όπως ο Καθόρλα, ο Οζίλ, ο Αρτέτα και ο Ροσίτσκι. Δεν είναι πρόβλημα γι’ αυτούς να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε τα προβλήματα, είναι να είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Αυτό που έχω διαπιστώσει στην ομάδα μου, είναι πως βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση και μπορούμε να ενεργήσουμε επιθετικά. Γνωρίζω πολύ καλά την Άρσεναλ. Έχω παίξει δύο φορές αντίπαλος με την Μπαρτσελόνα. Γνωρίζω τη φιλοσοφία του Βενγκέρ. Αν έχουν την κατοχή, θα έχουν πιθανότητες να περάσουν στον επόμενο γύρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα