Μεγάλη νίκη ο Αστέρας στην Ξάνθη

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-0) με γκολ του Μπαράλες στο 60′  πέτυχε η ομάδα του Αστέρας Τρίπολης, κόντρα στη Skoda Ξάνθη, για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε σε ένα μέτριο παιχνίδι, ακριβώς επειδή βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και πλέον έχει διασφαλίσει τη συμμετοχή της στα play off και μπορεί να προσδοκά σε ακόμη υψηλότερη θέση, αν τα αποτελέσματα των υπολοίπων αναμετρήσεων της αγωνιστικής, την ευνοήσουν. Ο Αστέρας είχε και την τύχη με το μέρος του, καθώς στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ξάνθη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με πρωταγωνιστές τον Κάλβο και το… δοκάρι της εστίας!

Διαιτητής της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ο Κουκουλάκης, με βοηθούς τους Μπαλτά, Σταυρουλάκη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Έντο, Μπαξεβανίδης, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Ναβάρο, Κάφα και Μαρίν.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μάρτινς, Ντε Γκούζμαν, Γούτας, Σολάρι (70’ Ράνος), Χοσέμι (77’ Μαρίν), Κάλβο, Φλίσκας, Μάνταλος (83’ Τριάδης), Σολτάνι, Μπαξεβανίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Λούι Μπράιαν, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Έντο, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις (83’ Τσίμο Ναβάρο), Μπαράλες (89’ Ντελγκάδο), Καράσκο (74’ Κάφα), Κουρμπέλης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα