Βοσνία στα πρόθυρα… κλονισμού

Τεταμένο είναι το κλίμα στη Βοσνία, λίγους μήνες πριν την παρουσία της εθνικής ομάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρωτοκλασάτοι παίκτες φέρονται να μην… μιλιούνται με τον Σαφέρ Σούσιτς, ενώ ο Τύπος της χώρας τα «χώνει» στους ποδοσφαιριστές.

Αφορμή στάθηκε η αντιμετώπιση που έτυχε ο Έντιν Τζέκο μετά το φιλικό με την Αίγυπτο. Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος πέτυχε 10 γκολ στη φάση των ομίλων, τα άκουσε για τα καλά από τους οπαδούς, αφού μεγάλη μερίδα τους τον αποδοκίμασε.

Τη στιγμή που όλοι μιλούσαν για ομάδα «πρότυπο» με οικογενειακό κλίμα, ο Τζέκο και ο πατέρας του «έκραξαν» τον Σούσιτς, επειδή ο τελευταίος δεν έβγαλε τον στράικερ της Σίτι από το παιχνίδι, όπως είχε προσυμφωνηθεί λόγω του ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Μάλιστα, το παράδειγμα της οικογένειας Τζέκο ακολούθησαν κι άλλοι πρωτοκλασάτοι παίκτες όπως ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς, ωστόσο ο Σούσιτς δεν… ίδρωσε, μιας και απολαμβάνει την πλήρη στήριξη από τον Τύπο της χώρας. Μάλιστα, τα ΜΜΕ τα «έχωσαν» στους ποδοσφαιριστές για την κακή τους εμφάνιση δείχνοντας πως πλέον στην Εθνική Βοσνίας μυρίζει… μπαρούτι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα