Ο Μουρίνιο χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό!

Ο Μουρίνιο έχρισε φαβορί για την πρόκριση στο Champions League τον Ολυμπιακό. Τι κρύβεται, όμως, πίσω από τη δήλωση του Πορτογάλου; Φαινομενικά αποτελεί μία εκτίμηση, με βάση το αποτέλεσμα (2-0) του πρώτου αγώνα. Με τον Μουρίνιο όμως, τίποτα δεν συμβαίνει στην… τύχη!

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο μάνατζερ της Τσέλσι μίλησε στα βρετανικά ΜΜΕ για τον επαναληπτικό αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό. Τι είπε; Πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ανώτεροι σαν ομάδα, αλλά έχασε το πρώτο ματς με 2-0 και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Για τους γνωρίζοντες τι… εστί Μουρίνιο, η συγκεκριμένη δήλωση μπορεί να κρύβει πολλά. Όντως, βάσει του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός φαντάζει ως φαβορί για την πρόκριση, έστω και σε ελάχιστο ποσοστό. Ο Ζοσέ όμως, είχε και έχει τον… καημό του. Ποιος είναι αυτός; Να καθίσει στον πάγκο των «μπέμπηδων».

Ανώδυνα, αλλά παμπόνηρα και… με στυλ Μουρίνιο, ο Πορτογάλος ρίχνει τα καρφιά του, ανεβάζει το… θερμόμετρο στο «Νησί» και αναδεικνύει ένα ενδεχόμενο – τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ -, το οποίο αν συμβεί, θα επιφέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Πορτογάλος, παρότι ανέλαβε μόλις φέτος την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, δεν έπαψε ποτέ να ονειρεύεται τον εαυτό του με τη φόρμα της Μάντσεστερ. Πείτε το επαγγελματικό στόχο, πείτε το όνειρο, πείτε το όπως θέλει ο καθένας. Σε κάθε περίπτωση το έχει βάλει σκοπό της ζωής του ο άνθρωπος.

Δεν του… έκατσε με την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενδεχομένως όμως, να του παρουσιαστεί νέα ευκαιρία. Ιδιαίτερα τώρα, που ακούγονται πολλά για τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων», Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος δέχεται πολλές επικρίσεις και αν δεν πάρει την πρόκριση από τους «ερυθρόλευκους» θα βρεθεί για τα καλά στο στόχαστρο.

Ο Μουρίνιο λοιπόν, κάνει παιχνίδι, χρίζει φαβορί τον Ολυμπιακό, στρώνει το έδαφος και αναθερμαίνει τα σενάρια, δίνοντας παράλληλα μία πολύ καλή ατάκα για τα ελληνικά ΜΜΕ και τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα