Είπαν όχι στο πριμ!

Σε μία ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, που αρνήθηκαν να λάβουν πριμ για τη νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού!

Οι παίκτες του «τριφυλλιού», κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα, συμφώνησαν να μην λάβουν πριμ για τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων επί των «ερυθρόλευκων». Αντίθετα, συμφώνησαν να λάβουν ένα ποσό όλοι στην ΠΑΕ (μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο) σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτό που τονίστηκε είναι πως η υπάρχουσα κατάσταση στην ομάδα με τις περικοπές μισθών και τις αποχωρήσεις δεν δικαιολογεί το να ζητήσει κανείς έξτρα πριμ, τη στιγμή που η συγκεκριμένη νίκη δεν επέφερε κάποιο έξτρα έσοδο. Από τη στιγμή που αυτό θα συμβεί με την κατάκτηση του Κυπέλλου, τότε θα μοιραστεί ένα ποσό σε όλη την ομάδα.

Με τον τρόπο τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού έβαλαν «πλάτη» σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την ομάδα τους, κάτι που δείχνει πως οι «πράσινοι» είναι φέτος «οικογένεια» με όλη τη σημασία της λέξης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα