Οικονομική διαμάχη ΟΑΚΑ – Παναθηναϊκού!

Οι τελικοί της Α1 πλησιάζουν, αλλά το Ο.Α.Κ.Α. πιέζει την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για οφειλή εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, την οποία η ίδια αρνείται πως υπάρχει.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα tovima.gr, η διεύθυνση του Ολυμπιακού Σταδίου αξιώνει περίπου €600.000 για υπηρεσίες Δ.Ε.Κ.Ο., αλλά η ομάδα δεν αναγνωρίζει την οφειλή, επικαλούμενη την καταβολή ενοικίου, αλλά και την είσπραξη από πλευράς κλειστού του 15% των εσόδων των εισιτηρίων. Έκτοτε οι δύο πλευρές έχουν επιδοθεί σε πόλεμο επιστολών, ακόμη και με τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί ένα ποσό ύψους €500.000 βάσει δικών του ελέγχων. Τον τελευταίο λόγο έχει το Ο.Α.Κ.Α., το οποίο, εκμεταλλευόμενο το timing, πιέζει για την καταβολή κι έχει την εξουσία να μην επιτρέψει τη χρήση των εγκαταστάσεων. Όπως σημειώνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η διαμάχη έχει θέση εν αμφιβόλω τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού της σειράς στο κλειστό.

Το gazzetta.gr φιλοξενεί δηλώσεις του πρόεδρου του Ο.Α.Κ.Α., Πέτρου Γαλακτόπουλου, ο οποίος δήλωσε σίγουρος για άμεση διευθέτηση του προβλήματος στην αυριανή (6/6) συνάντηση μεταξύ άλλων με τον ισχυρό άνδρα της ομάδος στα γραφεία του Σταδίου, αρκεί ο Παναθηναϊκός να αναγνωρίσει την οφειλή.

«Τα χρέη είναι παλαιά. Ήρθε το οικονομικό τμήμα και μου είπε πως ο Παναθηναϊκός οφείλει χρήματα. Αποστείλαμε τα τιμολόγια κι ο κ.Γιαννακόπουλος απάντησε με επιστολή. Εμείς δίνουμε εξηγήσεις στο Υπουργείο Οικονομικών, δεν είμαστε ιδιώτες. Αν χρωστάμε, θα μας πάνε μέσα. Αρχικά είχαμε πει να συναντηθούμε σήμερα (5/6), αλλά αναβλήθηκε το ραντεβού. Είμαι σίγουρος πως στη συνάντησή μας θα υπάρξει επίλυση του προβλήματος. Δε μπορεί ο Παναθηναϊκός να πει πως δεν χρωστάει, όταν εμείς έχουμε αποδείξεις κι αυτός όχι» είπε χαρακτηριστικά, δίχως να αναλύσει ποια η επόμενη ημέρα στην πιθανότητα συνέχειας της οικονομικής διαμάχης.

Το 2009 υπήρξε ανάλογη παρεξήγηση πριν από αναμέτρηση Ευρωλίγκας απέναντι στην Κίμκι, η οποία λύθηκε λίγες ώρες πριν απ’ το τζάμπολ, αλλά πλέον όλα είναι στον αέρα ελάχιστα 24ωρα πριν απ’ την έναρξη των τελικών των playoffs της Α1, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να περάσουν απ’ το κλειστό στις 9/6.

Χ.Μ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα