Δεν πάει πουθενά με Τζαβέλλα η ΑΕΚ

Πλησιάζει… επικίνδυνα για την ΑΕΚ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Άσχετα με το ποια θα είναι η έκβασή του, οι διαπιστώσεις έχουν γίνει και οδηγούν στο συμπέρασμα πως είναι επιτακτική ανάγκη για να διεκδικήσει με αξιώσεις η «Ένωση» τον τίτλο θα πρέπει να ενισχυθεί στα μετόπισθεν.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχοντας μελετήσει το ρόστερ του «δικέφαλου» έχει καταλήξει στα συμπεράσματά του, καθώς στα παιχνίδια που είχε την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας είδε κενά στην αμυντική λειτουργία. Μέχρι πρότινος τα ξεπερνούσε, αλλά στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης έγινε η γκέλα, καθώς η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ. Μάλιστα, η απώλεια βαθμών ήλθε πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα πρέπει να κερδίσει η «Ένωση» για να πατήσει ξανά στην κορυφή.

Η συνολική ανασταλτική λειτουργία της ομάδας από δεξιά και το κέντρο της άμυνας, μιλάνε πως χρειάζονται αλλαγές κι ενίσχυση.

Η πρώτη διορθωτική κίνηση έγινε με την αντικατάσταση του Τζαβέλλα από τον Μήτογλου. Ο Βράνιες δένει καλύτερα με τον υψηλόσωμο στόπερ. Στη Ριζούπολη έπαιξε ξανά με τον Τζαβέλλα και ήλθαν… δύο ακόμη γκολ. Όταν λείπει ο Μήτογλου, πρέπει να βρεθεί ικανή λύση, αν όχι πρώτη. Λύση μ’ έναν αναλόγου σωματομεγέθους ποδοσφαιριστή. Διαφορετικά πολλοί θα τρυπάνε την «ενωσίτικη» άμυνα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα