Όπως έστρωσαν οι συμβουλάτορες του Ιβάν θα κοιμηθεί ο ΠΑΟΚ

Sports Παρασκήνια

Οι μεταγραφές που δεν έγιναν έχουν οδυνηρές συνέπειες για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιανουάριος για να ενισχυθεί η ομάδα φαντάζει πολύ… μακρινός. Μέχρι τότε υπάρχει ο φόβος πως ο «δικέφαλος του βορρά» θα βρίσκεται εκτός του βασικού του στόχου.

Η ελπίδα τού Ράζβαν Λουτσέσκου έρχεται μόνο από την αποθεραπεία κάποιων παικτών. Ο παίκτης που έλειψε περισσότερο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Κούρτιτς. Ο Σλοβένος θα μπορέσει να βοηθήσει στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο στην Τούμπα.

Επίσης, ο Ίνγκασον, που ήδη πατάει πολύ καλά στα πόδια του, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να παίξει μετά από έξι μήνες, να βρει τα πατήματά του, να στεριώσει στην ενδεκάδα.

Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στον «αέρα» από τις στημένες φάσεις των αντιπάλων, και η επιστροφή του Ίνγκασον μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις. Στους παίκτες που υπολογίζονται, ετοιμοπόλεμος είναι πλέον ο Καντουρί, για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή.

Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και ο νεαρός αμυντικός μέσος Τσιγγάρας, που βγήκε από την «καραντίνα» λόγω κορωνοϊού.

Ο «δικέφαλος του βορρά», παρ’ ότι έχει κι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, είναι γυμνός. Οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν όμως να τον θωρακίσουν όταν έπρεπε. Όπως έστρωσαν οι συμβουλάτορες του Ιβάν Σαββίδη θα κοιμηθεί ο ΠΑΟΚ και θα παρακαλάει να μην έχει τραυματισμούς, τιμωρίες και… κορωνοϊούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα