Δύσκολες μέρες για «Σάλπι»

Μπορεί το μεσημέρι της Δευτέρας (περί τις 13:40) το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενημέρωνε ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Μπενφίκα παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί αλλά τελικά μία ώρα αργότερα, μέσω Facebook ανακοινώθηκε ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε.

Το μήνυμα του Ολλανδού τεχνικού είναι ξεκάθαρο καθώς τα πρώτα δείγματα είχαν φανεί προ μηνός.

Συγκεκριμένα, στις 31/1, ο Χουμπ Στέφενς με αφορμή την απόκτηση Χούσεν, τόνισε: «Ο Ντάνι Χούσεν είναι ο επιθετικός με τις αρετές που χρειαζόμαστε, έχω επιλογές στην επίθεση, ο Σαλπιγγίδης όμως είναι μεγάλος σε ηλικία και χρειαζόμαστε επιλογές για το βαρύ πρόγραμμα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη».

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 13/2, στο πλαίσιο του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ολλανδός τον βάζει στο παιχνίδι για 6 λεπτά σε ένα αδιάφορο ματς.

Μετά από δύο μέρες μένει εκτός αποστολής του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ στο ματς κόντρα στην Μπενφίκα αγωνίστηκε μόλις εννιά λεπτά.

Στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο έμπειρος επιθετικός δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με αυτή την κατάσταση και μένει να φανεί που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα