Βέρα: «Και δέκα γκολ να δεχθούμε εμείς θα παίζουμε επιθετικά»

Ο Χάιμε Βέρα επισήμανε πως ακόμα και αν η ομάδα του δεχτεί 10 γκολ θα συνεχίσει να μην «κλείνεται στο καβούκι». «Γι’ αυτό μας φέρανε από την Χιλή» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Nova, είπε: «Πρώτα πρώτα πρέπει να δώσω συγχαρητηρια στο Ολυμπιακό ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε και να κερδίσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Ηταν καλύτερος ο Ολυμπιακός».

Κατόπιν, στη συνέντευξη Τϋπου, δήλωσε: «Θέλω να πω πρώτα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πολύ καλό ποδόσφαιρό του. Νομίζω ότι έχει αλλάξει το παιχνίδι του. Έχει καλή ομάδα και γρήγορους παίκτες. Κρίμα για εμάς που δεχθήκαμε πέντε γκολ. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Στο γήπεδό μας πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Εμείς έτσι παίζουμε. Δουλεύουμε για να αγωνιζόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Και οι παίκτες πρέπει να το καταλαβαίνουν. Δεν μου αρέσει εμένα να παίζουμε κλειστά. Δεν είναι εύκολο. Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έτσι θα παίζουμε. Να παίζουμε ανοιχτά και όπως παίζαμε την Λαμία. Θα δούμε εάν στο τέλος θα κάνουμε λάθος. Και δέκα γκολ να δεχθούμε εμείς θα παίζουμε επιθετικά. Γι’ αυτό μας φέρανε από την Χιλή».

Ο Μαρτίνς έδωσε συγχαρητήρια σε Βέρα και ευχαρίστησε τον κόσμο

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στον ΟΦΗ 5-1 με χατ τρικ του Χασάν (video)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα