Βροχές και καταιγίδες σήμερα – Θα βρέχει όλη μέρα στην Αθήνα

Δύσκολες ώρες με την κακοκαιρία Atena: SOS για ένα 24ωρο

Δύσκολο το 24ωρο που ανοίγεται μπροστά μας με την κακοκαιρία Atena να είναι δυνητικά επικίνδυνη για εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων. Η πρόγνωση της ΕΜΥ.

Την προσοχή μας εφιστούν οι μετεωρολόγοι και η ΕΜΥ για τη σημερινή ημέρα, η οποία αναμένεται και να είναι η πιο δύσκολη της τριήμερης κακοκαιρίας Atena.

Η πρώτη οργανωμένη κακοκαιρία έχει θέσει σε επιφυλακή την Πολιτική Προστασία από χθες, ενώ τα 112 χτύπησαν από το απόγευμα της Δευτέρας στη Δυτική Ελλάδα. Προς το παρόν δεν καταγράφονται προβλήματα, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές και πλημμύρες.

Ωστόσο, η Τρίτη αναμένεται δύσκολη, με την κακοκαιρία να περνά τρεις φάσεις, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων της ΕΜΥ.

Όπως αναφερει η πρόγνωση της ΕΜΥ, η κακοκαιρία «Atena» προβλέπεται να προκαλέσει επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη χώρα μας μέχρι τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Περίπου στις 7.30 το πρωί έβρεχε τόσο στα νότια όσο και στα βόρεια της Αθήνας,

Όπως ανέφερε στη σημερινή της πρόγνωση η μετεωρολόγος του Mega, Χριστίνα Ρήγου, θα βρέχει κατά περιόδους στην Αττική από το πρωί έως και το βράδυ, με καταιγίδες να εκδηλώνονται κατά διαστήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα