«Όταν κάηκε ο φούρνος μου δεν μίλησε κανείς»

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας όσα χρόνια κι αν περάσουν, για τους φίλους του ποδοσφαίρου δε θα είναι ο Καλαματιανός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο διαιτητής του οποίου ανατινάχθηκε ο φούρνος! Κι επειδή οι τρομοκρατικές ενέργειες κατά των διαιτητών είναι στη μόδα, ο Κωνσταντινέας μίλησε στο SportFM και εξέφρασε ένα παράπονο. Αρχικά αναφέρθηκε στο νέο Υφυπουργό Αθλητισμού:

«Γνωρίζω ότι ο νέος Υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, ενεργεί πάραυτα γιατί ασφαλώς δεν θέλει φαινόμενα βίας στον χώρο του αθλητισμού. Ο κ. Μπίκας έχει τη στήριξη της Κυβέρνησης σε αυτό το κομμάτι, έχουμε μιλήσει άπειρες φορές μαζί του για αυτό και θα τον βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Το κράτος πρέπει να ενεργοποιήσει την ΕΠΟ και τους παράγοντες του ποδοσφαίρου προκειμένου να καλυφθούν οι υλικές ζημιές στην οικία του, η οποία δυστυχώς δεν ήταν καν ασφαλισμένη. Όπως δεν ήταν ασφαλισμένο και το αρτοποιείο μου όταν έβαλαν τη βόμβα, αλλά τότε δεν είχε εκδοθεί ούτε καν ανακοίνωση από τη Super League. Η Δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν ήταν… βραχυκύκλωμα ή αν μου έβαλαν βόμβα.

Προσωπικά, θα συνεχίσω την πορεία μου στον ίδιο τόνο, με τις ίδιες αρχές και ιδέες προκειμένου να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου. Πέρα από το κοινωνικό μου έργο, το οποίο γνωρίζουν καλά οι Μεσσήνιοι, υπήρξα πρόεδρος των αρτοποιών του νομού και θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους. Ο κάθε Έλληνας έχει ένα παράπονο δικαιολογημένο.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια ψευδής είδηση, ότι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν με τον Πρωθυπουργό μετά το ματς με τη Βοσνία. Δεν τους ζητήθηκε καν κάτι τέτοιο, η Κυβέρνηση δεν χρειάζεται επικοινωνιακά τρικ. Αυτοί οι άνθρωποι έφεραν τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου, να μη ζητηθεί η γνώμη τους για τον αθλητισμό;

Μάλλον κάποιοι προσπαθούν να χωρίσουν την Εθνική, υπάρχει ένα ραντεβού των βετεράνων του 2004 με τον κ. Βασιλειάδη σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, μακάρι να το είχαν κάνει και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις της χώρας αυτό. Δηλαδή είναι καλύτερα να έχει λόγο ο κάθε παραγοντίσκος της Ομοσπονδίας αντί για αυτούς τους ανθρώπους; Ασφαλώς και θέλουμε την άποψή τους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα