Ωθούν σε παραίτηση τον Σκολάρι!

Η απώλεια και της 3ης θέσης στο Μουντιάλ αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους ανθρώπους της βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας, οι οποίοι επιρρίπτουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία στον Λουίς Φελίπε Σκολάρι!

Ο 62άχρονος προπονητής της «Σελεσάο» δεν θέλησε να παραιτηθεί μετά τη ντροπιαστική ήττα, με σκορ 7-1 από τη Γερμανία, στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Όμως η ήττα από την Ολλανδία, στον μικρό τελικό, ήταν το… κερασάκι στην τούρτα της οργής κατά του Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος οδηγείται σε παραίτηση από την Ομοσπονδία, με… εντολή λαού!

Οι αντιδράσεις του κόσμου στο πρόσωπο του έμπειρου κόουτς ήταν πολύ μεγάλες, κυρίως για τις επιλογές του σε παίκτες και τακτική. Η Βραζιλία ξεκίνησε το τουρνουά ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτησή του, αλλά πολύ σύντομα άπαντες διαπίστωσαν πως η συγκεκριμένη Βραζιλία δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των οπαδών της. Ο Φελίπε Σκολάρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Βραζιλίας, ενώ ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα