«Ψεύτες κι επικίνδυνοι αυτοί που μας κυβερνούν»

«Ψεύτες» κι «επικίνδυνους χαρακτήρισε αυτούς που μας κυβερνούν ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2015-2018, σε εκδήλωση του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Πράγα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εξάλλου, υποστήριξε πως όσο πιο μεγάλη είναι η διαφορά του κόμματός του από τη Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, τόσο πιο γρήγορα θα αποκατασταθεί η κοινωνική αδικία και η ανάπτυξη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε και πάλι την πολιτική σημασία των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου εκτιμώντας πως θα αποδειχθούν ένας σταθμός για τη γενιά μας και θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη μοίρα και της επόμενης.

«Πως γίνεται να τελειώνουν το Μνημόνιο και η λιτότητα, ενώ το νέο Μεσοπρόθεσμο 2015-2018 προβλέπει μέτρα λιτότητας μέχρι και το 2018; Στις δημόσιες δαπάνες, τους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων, τις επικουρικές συντάξεις. Όπως και τη μονιμοποίηση των χαρατσιών. Το δικό τους Μεσοπρόθεσμο αποδεικνύει πως είναι ψεύτες. Γι αυτό εμείς λέμε: Εκτός από ψεύτες, είναι και επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα