Ψήφο εμπιστοσύνης… στον Φαν Γκάαλ από Φέρντιναντ

Σύμφωνος με την προοπτική συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ολλανδό προπονητή, Λουίς Φαν Γκάαλ, δήλωσε ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον αγγλικό σύλλογο.

Ο διεθνής στόπερ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να εκφράσει την άποψή του για το βασικό σενάριο της επόμενης μέρας της πρώην – πλέον – ομάδας του:

«Δείχνει πολύ δυνατός και ευθύς, έχει πολύ καλή κατανόηση και γνώση του τι θέλει να κάνει και δεν αποκλίνει από το στόχο του. Αυτό είναι ένα ζητούμενο για μία ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε κάθε ομάδα που εργάστηκε, όπως ο Άγιαξ, η Μπάγερν Μονάχου, η Μπαρτσελόνα, δούλεψε με το δικό του τρόπο και ελπίζω να πράξει το ίδιο αν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ. Το γεγονός ότι η Μάντσεστερ δεν θα αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό κύπελλο, πιστεύω θα τον βοηθήσει να δημιουργήσει αυτό που εκείνος επιθυμεί».

Ο Ρίο Φέρντιναντ έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Ακούγεται έντονα το σενάρια του αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS), της Τουρκίας, ενώ δεν πρέπει να υποτιμήσουμε και το ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει τόσο η Άρσεναλ, όσο και η Χαλ Σίτι…

«Πλησιάζουν οι μέρες που θα ξεκινήσω να σκέφτομαι σοβαρά την επόμενη μέρα και να αποφασίσω για το τι πρέπει να κάνω. Έχω ένα περιθώριο, μέχρι να ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος», δήλωσε σχετικά ο Άγγλος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα