Ψάχνει το μπαμ με Κανάλες ο Αστέρας!

Έντονη είναι η δραστηριότητα εντός της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης που είναι αποφασισμένη καλύψει το κενό του Χερόνιμο Μπαράλες με ένα πρωτοκλασάτο σταρ και όχι με έναν παίκτη άγνωστης αξίας με την προοπτική να του «βγει».

Το 1,5 εκ. ευρώ που θα εισπράξει από την πώληση του περσινού πρώτου σκόρερ συν τα εξασφαλισμένα έσοδα από τη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League, επιτρέπουν στη διοίκηση να κάνουν μία μεγάλη μεταγραφή και αυτό έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον κόσμο που βλέπει την ΠΑΕ να μην προσπαθεί να καρπωθεί τις εισπράξεις, αλλά να τις επενδύσει άμεσα για να διατηρήσει την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Το νέο μεγάλο αστέρι που προσπαθεί να φέρει ο Αστέρας είναι ο 24χρονος Σέρχιο Κανάλες που μένει ελεύθερος από τη Σοσιεδάδ, μιας και ο Καβενάγκι κατέληξε τελικά στον ΑΠΟΕΛ.

Ο συγκεκριμένος, παίκτης, βέβαια, δεν είναι καθαρόαιμος στράικερ, ωστόσο αποτελεί στόχο κι αν αποκτηθεί θα είναι πλέον θέμα της τεχνικής ηγεσίας το πώς θα τον χωρέσει στην ενδεκάδα. Άλλωστε, οι καλοί χωράνε παντού. Ο Κανάλες έχει αγωνιστεί και στη Ρεάλ Μαδρίτης (με δέκα συμμετοχές), στη Βαλένθια, ενώ στη Σοσιεδάδ μέτρησε 36 συμμετοχές και τέσσερα γκολ την τελευταία διετία. Για να έρθει στην Τρίπολη, βέβαια, η ο Αστέρας θα πρέπει να του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο, αλλά από τη στιγμή που είναι ελεύθερος είναι σε θέση να κάνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα