Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι γεγονός, αφού το βράδυ της Τετάρτης, 16/9, στην κλασική ώρα – 21:45 – υποδέχεται την  Μπάγερν Μονάχου, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Ολυμπιακό που αν νικήσει, μπαίνει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική σφήνα στη δυάδα Μπάγερν, Άρσεναλ, ωστόσο και μία ισοπαλία θα τον κρατήσει όρθιο και κυρίως θα του προσφέρει ψυχολογική τόνωση!

Τα ερωτηματικά σχετικά με το ποιοι θα παίξουν όλο και μειώνονται, ωστόσο παραμένει ένα και τεράστιο. Αυτό του παρτενέρ του Εσεμπάν Καμπιάσο στα χαφ. Η επιλογή του Μάρκο Σίλβα έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι στον άξονα είναι και η δύναμη της Μπάγερν, ιδίως τώρα που απουσιάζουν οι σαΐτες από τα πλάγια, ο Ρόμπεν και ο Ριμπερί. Για όσους παρακολουθούν τους πρωταθλητές Γερμανίας, θα γνωρίζουν πως ο Τσάμπι Αλόνσο, ο Βιδάλ και ο Τιάγκο συνθέτουν ένα εξαιρετικά δυνατό κέντρο για τη βαυαρική ομάδα και ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί τρεξίματα, δύναμη και ενέργεια σε αυτό το χώρο.

Έτσι, λοιπόν, Μπουχαλάκης, Σαλίνο και Κασάμι εξακολουθούν να ερίζουν για μία θέση και ο Πορτογάλος προπονητής καλείται να επιλέξει αν προτιμά ταχύτητα, πνευμόνια ή διορατικότητα για να καταλήξει σε έναν από τους τρεις. Κατά τα άλλα, το βράδυ της Τετάρτης εξασφαλισμένη θέση έχουν οι Ρομπέρτο, Σιόβας, Ντα Κόστα, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Καμπιάσο, Τσόρι, Πάρντο, Ιντέγιε, ενώ δεν αποκλείεται να θυσιαστεί ο Ερνάνι για να παίξει στη θέση του ένας ποδοσφαιριστής που θα έχει μεγαλύτερη αμυντική συνέπεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα