Χρόνια Πολλά τεράστια παικτούρα Πάβελ Νέτβεντ (video)

Ποιος Έλληνας φίλαθλος δεν ξεχνά την… ανακούφιση που ένιωσε όταν στον ημιτελικό του Euro του 2004 τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Θα είχαμε προκριθεί αν παρέμενε σε αυτόν; 

Ο Πάβελ Νέτβεντ γίνεται σήμερα 45 ετών και οφείλει να τα… χιλιάσει. Οι φίλοι του καλού, αποτελεσματικού και θεαματικού ποδοσφαίρου και κυρίως οι οπαδοί της Σπάρτα Πράγας, της Λάτσιο και της Γιουβέντους που είχαν την τύχη να τον θαυμάσουν από κοντά, δε θα ξεχάσουν ποτέ την απίθανη φιγούρα του, το “φονικό” δεξί του πόδι που προκαλούσε τρόμο.

Ένας παικταράς από τους λίγους, γρήγορος με την μπάλα, διεισδυτικός, επικίνδυνος έξω από την περιοχή, ικανός για την κάθετη πάσα που άφηνε την άμυνα κάγκελο, πέτυχε μερικά από τα εντυπωσιακότερα γκολ στο Καμπιονάτο και φυσικά πανηγύρισε με τη Γιούβε και τη Λάτσιο δέκα τίτλους! Από τους πλέον αγαπημένους ποδοσφαιριστές, συγκαταλέγεται άνετα στο σύγχρονο γκρουπ των μέσων της Γιούβε που άφησαν το στίγμα τους, Βιάλι, Μπάτζο, Ντελ Πιέρο και φυσικά Νέτβεντ. Κάτοχος της Χρυσής Μπάλας το 2003 και ηγέτης της Εθνικής Τσεχίας στο Euro του 2004 που μέχρι να τραυματιστεί πήγαινε σφαίρα για να το κατακτήσει.

Υπερπαικταρά Πάβελ Νέτβεντ Χρόνια Πολλά!

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα