«Χρυσή» τετράδα για την Εθνική ομάδα!

Εντός των επόμενων τριών εβδομάδων θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές της ΕΠΟ με τους υποψήφιους να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας, προπονητών, με τον Μάρτιν Γιόλ να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για απευθείας διαπραγματεύσεις…

Η Ομοσπονδία πλέον θεωρεί δεδομένη την αρνητική απάντηση του Φερνάντο Σάντος και το «διαζύγιο» που συνεπάγεται. Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, έδωσε εντολή να επισπευστούν οι διαδικασίες, ώστε να προκύψει η διάδοχη κατάσταση και ο νέος κόουτς να μελετήσει διεξοδικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στόχος είναι να καλυφθεί το διάστημα προσαρμογής, που εύλογα απαιτείται, για έναν καινούργιο προπονητή και η Εθνική ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη ενόψει των υποχρεώσεών της για την προκριματική φάση του EURO 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομοσπονδία έχει ενημερώσει τους τέσσερις προπονητές για το πλάνο και τους στόχους. Η περίπτωση του Μάρτιν Γιόλ συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό των προτιμήσεων στην ΕΠΟ, ενώ το κασέ του βρίσκεται μέσα στα δεδομένα που έχει θέσει η Ομοσπονδία, καθώς υπάρχει μία μικρή διαφορά, της τάξεως των 100 χιλιάδων, η οποία μπορεί να καλυφθεί με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα