Χισέμ Μπελκαρουί ο πέμπτος!

Πέντε μετεγγραφές έχει κάνει μέχρι στιγμής η ΑΕΚ και οι τέσσερις αφορούν την άμυνά της. Με δεδομένο ότι πέρσι είχε τη δεύτερη καλύτερη οπισθοφυλακή του πρωταθλήματος συν την έλευση ενός προπονητή που προσέχει τα νώτα του, την παρουσία των νέων προσώπων και του ότι ο Μπακάκης κάνει κανονικά προετοιμασία (πέρσι την έχασε), όλα συντείνουν στο ότι Ένωση φέτος θα «μασάει σίδερα» κοντά στα γκολπόστ της.

Δεδομένα ήρθε ο Μπάρκας που είναι καλύτερος του Μπαρόχα, ενώ ο Ανέστης στην προετοιμασία «πετάει». Ο Τσιγκρίνσκι είναι μία σκάλα πάνω από τον Άρθο, οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος πιο έμπειροι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ο Ντίας πιο γεμάτος σε παραστάσεις από τον Σοϊλέδη. Ο δε Μπακάκης είναι 100% υγιείς, ενώ πέρσι τέτοια εποχή έκανε αποθεραπεία. Και μέσα σε όλα αυτά, η ΑΕΚ παίρνει και έναν αριστεροπόδαρο στόπερ,  βάζοντας ένα ακόμη γρανάζι στη μηχανή της, μία ακόμη επιλογή για το κέντρο της άμυνας, με τον Σβάρνα μάλλον να οδεύει για δανεικός.

Ο Χισέμ Μπελκαρουί άφησε για πρώτη φορά τα αφρικανικά εδάφη πέρσι, όταν πήγε στη Νασιονάλ στην Πορτογαλία και βοήθησε την ομάδα να κάνει ένα απίθανο σερί πέντε νικών και μίας ισοπαλίας, που στην πραγματικότητα έδιωξε κάθε υποψία υποβιβασμού πάνω από το κεφάλι της ομάδας. Για τον λόγο αυτό τον πήρε η ομάδα και δικαιώθηκε, παρά το ότι ο Μπελκαρουί ήταν πολύ σκληρός για τα πορτογαλικά δεδομένα και δε σταμάτησε να δέχεται κάρτες.

Πλέον η ΑΕΚ διαθέτει Μπάρκα και Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ, Ντιντάκ και Ντίας για αριστερά, Γκάλο και Μπακάκη για τα δεξιά και Τσιγκρίνσκι, Μπελκαρουί, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο για τα μπακ. Και παίκτες που πέρσι τα πήγαν καλά και φέτος μπορούν να πάνε καλύτερα και τέσσερα νέα πρόσωπα που έρχονται να αναβαθμίσουν την οπισθοφυλακή. Πλέον, με τον Μπακασέτα στα χαφ και τον Βάργκας ανεβασμένο, αλλά και τους Σιμόες και Γιόχανσον παραμένοντας, όλα τα λεφτά για την ΑΕΚ είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή σέντερ φορ!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα