Χαμός με Μοράτα στη Μαδρίτη!

Δύο προτάσεις, πολλά εκατομμύρια και ένας παίκτης που δηλώνει ξεκάθαρα την προτίμησή του και… δεν είναι αυτή που βολεύει την ομάδα του! Με άλλα λόγια… ο Αλφάρο Μοράτα προκαλεί αναστάτωση στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ας πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά τους. Τα τελευταία 24άωρα, ο Αλφάρο Μοράτα ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ιταλία και το Τορίνο, όπου έχει την έδρα της η Γιουβέντους. Η «γηραιά κυρία» τα έχει βρει με τον νεαρό Ισπανό επιθετικό και πρόσφερε 17 εκατομμύρια στη Ρεάλ, για την απόκτησή του. Όλα καλά μέχρι εδώ…

Ξαφνικά, εμφανίστηκε η γερμανική Βόλφσμπουργκ και κατέθεσε πρόταση ύψους 28 εκατομμυρίων στη «βασίλισσα», για την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού! Τα πάντα ανατράπηκαν. Ο Μοράτα ετοιμαζόταν για το Τορίνο και ξαφνικά τον ενημέρωσαν ότι ενδέχεται να πάει στη… Γερμανία! Η αντίδραση του ήταν άμεση, δηλώνοντας στη διοίκηση της ομάδας του ότι η επιθυμία του είναι να πάει στη Γιουβέντους, πρώτον γιατί θα παίζει περισσότερο και δεύτερον, διότι η ιταλική ομάδα θα αγωνιστεί στο Champions League.

Η διοίκηση της Ρεάλ δεν… ενθουσιάστηκε από την αντίδραση του ποδοσφαιριστή της, καθώς η προσφορά της Βόλφσμπουργκ απέχει… 11 εκατομμύρια από εκείνη των Ιταλών. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Όμως, πάντα μετράει η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Οι Μαδριλένοι πάντως, δεσμεύτηκαν να απαντήσουν στον Μοράτα τα επόμενα 24άωρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα