Φωτό-«βόμβα» να φιλιέται στο στόμα και με άλλον άντρα

Ο ΝΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ Η ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σε ένα καθεστώς φόβου ζούσε από αρχές Δεκεμβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μια σειρά φωτογραφικών ντοκουμέντων που δεν έπρεπε ποτέ να δει τα φώτα της δημοσιότητας. Κι αυτό γιατί τη δείχνουν σε τρυφερές στιγμές στα μπουζούκια με έναν άντρα, που δεν είναι όμως ο Γιώργος Κοτσοβός, ο 27χρονοςbonviveurγόνος γνωστής οικογένειας εργολάβων, με τον οποίο «συνελήφθησαν» πρόσφατα στον Βοτανικό και έγιναν τα αποκαλυπτήρια της σχέσης τους.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αναθεωρώντας τη ζωή της και έχοντας καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα με το τηλεοπτικό της κοινό, πήρε σημαντικές αποφάσεις που θα τα άλλαζαν όλα. Έχοντας «χτυπηθεί» από τον Τύπο αλλά και την κοινή γνώμη, δεν είχε κρύψει από άτομα του περιβάλλοντός της την ανάγκη της  να σπάσει τα δεσμά της και να πατήσει μόνη της στα πόδια της. Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια άρχισε μια πιο έντονη κοινωνική ζωή, με συχνό nightlife και στυλιστικές εμφανίσεις που συζητιόνταν. Χαλαρή, χαμογελαστή, επικοινωνιακή, διασκέδαζε με την ψυχή της, όπως και όλα τα κορίτσια της ηλικίας της. Με τον Γιώργο Κοτσοβό γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και η χημεία τους έδεσε από την  πρώτη στιγμή. Οι δυο τους κάνουν εδώ και δύο μήνες στενή παρέα, με τους παπαράτσι να τους έχουν ξανά φωτογραφήσει μαζί στο «Κέντρο Αθηνών» στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά οι φωτογραφίες τότε δεν είδαν ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρουν όμως οι επαΐοντες, υπάρχει και μία δεύτερη σειρά φωτογραφιών, που τραβήχτηκαν τον Δεκέμβριο στο «Κέντρο Αθηνών» και απαθανάτιζαν την παρουσιάστρια σε στενές επαφές με έναν επίσης γοητευτικό άντρα, που δεν ήταν όμως ο φερόμενος ως νυν σύντροφός της. Τότε, όμως, λυτοί και δεμένοι έπεσαν πάνω στον άνθρωπο που είχε στην κατοχή του τις επίμαχες εικόνες, που δεν έπρεπε ποτέ να δουν τα φώτα της δημοσιότητας. Γιατί τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ήταν έτοιμη ακόμα για τη μεγάλη αλλαγή που θα έφερνε η δημοσιοποίηση ενός νέου έρωτα στη ζωή της.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα