Φουλ για τίτλο!

Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα (ένταση, πάθος και 3 αποβολές) η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και χάρη στο τρίποντο που πήρε, έπιασε τον Ατρόμητο στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ.

Παρ’ ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τους «κιτρινόμαυρους», λόγω της αποβολής του Αραούχο, μόλις στο 8ο λεπτό για αγκωνιά στον Ζαμπράνο, η Ένωση έφερε το ματς στα μέτρα της και ευτύχησε να πετύχει στο 25’ το μοναδικό τέρμα του αγώνα. Σκόρερ ήταν ο Λιβάγια, αλλά το… μισό γκολ ανήκει στον Σιμόες και στην εξαιρετική ασίστ που έβγαλε στον συγκεκριμένη φάση.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ έβγαλε σε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι σοβαρές αδυναμίες και εκτός από τους βαθμούς και τις εντυπώσεις έχασε δύο βασικά στελέχη του που αποβλήθηκαν. Στο 35’ ο Ζαμπράνο πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με 2η κίτρινη, ενώ στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά του Μπίσεσβαρ να δει την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Χριστοδουλόπουλος (74′ Γαλανόπουλος), Λιβάγια (65′ Μπακασέτας), Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Ζαμπράνο, Λέοβατς (42′ Κρέσπο), Τσίμιροτ, Σάκχοφ (46′ Κάμπος), Πέλκας (68′ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα