Φεύγει ο Μπεργκ, «σαφάρι» για επιθετικό

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν αποτελεί τη μοναδική λύση για την επιθετικό γραμμή του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» φέρονται να εξετάζουν και άλλες λύσεις, προκειμένου να καλύψουν το κενό που θα αφήσει η ενδεχόμενη παραχώρηση του Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός άσος θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα φέρει προτάσεις το καλοκαίρι, καθώς μετά από τρία χρόνια στην Ελλάδα, αισθάνεται πως έφτασε η ώρα να επιστρέψει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2018, ωστόσο η συμμετοχή του στο Euro 2016 με την Εθνική Σουηδίας και δη ως παρτενέρ του σούπερ σταρ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ανοίγει την πόρτα των προσφορών διάπλατα. Η μεταγραφή του σε κάθεπερίπτωση, θα εξαρτηθεί από το ύψος των προτάσεων που θα καταφτάσουν, καθώς ο Παναθηναϊκός τον κοστολογεί στα 10 εκατ. ευρώ.

Εκτός του Κολομβιανού Ιμπάρμπο της Κάλιαρι, στο «τριφύλλι» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις, όπως αυτή του Αργεντινού της Χιμνάσια Λα Πλάτα, Φεντερίκο Ράσιτς.

Σύμφωνα με αναφορές στον Τύπο της Αργεντινής, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση για τον 24χρονο επιθετικό, ενώ ο παίκτης ενδιαφέρει και την Ντεπορτίβο Κάλι από την Κολομβία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα