Φελίπε Λούις: «Θέλω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου στην Τσέλσι»

Τα σενάρια επιμένουν και ο ίδιος επιμένει να τα διαψεύδει… Ο Λουίς Φελίπε, περί ου ο λόγος, δήλωσε για μία ακόμη φορά, πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιο που υπέγραψε στην Τσέλσι.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μίλησε στον αγγλικό Τύπο για όσα ακούγονται αναφορικά με το επαγγελματικό του μέλλον. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ευτυχισμένος στην Τσέλσι. Θέλω να παραμείνω μέχρι τη λήξη του συμβολαίου μου. Έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και ο καθένας θα ήθελε να είναι μέρος αυτής της προσπάθειας.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε εννιά παιχνίδια, τα οποία είναι πραγματικά πολύ δύσκολα. Η Premier League ποτέ δεν είναι εύκολη. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ποτέ, διότι αυτά τα παιχνίδια θα έχουν μεγάλη πίεση. Όμως πιστεύω ότι προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Ο Μουρίνιο μας τονίζει πάντα τις δυσκολίες. Ποτέ δεν μας είπε ότι θα είναι εύκολο. Ζητάει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να δίνουμε τα πάντα στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα