Υποψήφιος στον Νομό Κορινθίας ο πρώην διεθνής διαιτητής Θ. Κεφαλάς

Ένας ακόμη άνθρωπος του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου επιθυμεί να εμπλακεί με τα κοινά, χρησιμοποιώντας την πείρα του στον χώρο για τη βελτίωση και την αντιμετώπιση των κακών κειμένων.

Ο λόγος για τον πρώην διεθνή διαιτητή, Θεόδωρο Κεφαλά, ο οποίος πολιτεύεται με τους ΑΝΕΛ στον Νομό Κορινθίας, από τον οποίο κατάγεται. Ο κ. Κεφαλάς έχει πλούσια εμπειρία από τον χώρο του αθλητισμού, την οποία μπορεί να αξιοποιήσει και να συνεισφέρει πολύτιμες υπηρεσίες. Πιστός στο τρίπτυχο διαφάνεια-αντιμετώπιση της βίας-πάταξη του ντόπινγκ, υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στον αθλητισμό.

«Πρώτιστο μέλημα του αθλητικού τομέα των ΑΝΕΛ, είναι η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα στον αθλητισμό, η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας και βέβαια του ντόπινγκ, το οποίο, εκτός των άλλων, προκαλεί κινδύνους για τη ζωή των αθλητών. Για την παρακμή του αθλητισμού στην Ελλάδα, θεωρώ υπεύθυνα τα δύο κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ) που κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο τομέας αθλητισμού των ΑΝΕΛ έχει αναπτύξει μία ευρύτερη συνεργασία με όλους τους φορείς για την επίλυση των καυτών θεμάτων του αθλητισμού, ενώ υπάρχει επαφή και με τους τομείς των άλλων κομμάτων, έχοντας δηλώσει ότι είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες και σε προτάσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα